FANDOM


Amics i Amigues de l'Ebre és una associació cultural interessada en treballar per les Terres de l'Ebre i en defensar la seua identitat.

Les activitats de l'entitat s'articulen a través de quatre comissions de treball.[1]

L'any 1993 va inaugurar-se el Museu de l'Ebre, una sala d'exposicions, distribuïda en tres plantes, situada a a l'interior d'un dels pilans del Pont del Mil·lenari de Catalunya, a Tortosa, ciutat on també se troba el Casal de l'entitat.

N'han estat presidents Salvador Tarragó i Josep Sánchez i Cervelló.

Vegeu també Edit

Notes i referències Edit

  1. Comissió del Museu de l'Ebre (encarregada de les exposicions que es realitzen a l'interior de l'estrep esquerre del Pont del Mil.lenari); Comissió de Qualitat (promou la innovació, la creativitat i la millora contínua en la gestió empresarial de les organitzacions i entitats socials a través, bàsicament, de la concessió anyal dels Premis de Qualitat ebrenca); Comissió d'Història (promou la recerca històrica i la seua difusió a través de congressos, seminaris, exposicions i publicacions); i Comissió del Patrimoni (fomenta del coneixement directe del patimoni natural i cultural ebrenc a base de sortides i excursions científiques).

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori