FANDOM


Arrossaires del Delta de l'Ebre és una societat cooperativa situada al municipi de Deltebre, al Baix Ebre.

Creada a partir de la fusió de les cooperatives de l'hemidelta esquerre (Camarles, l'Aldea, Jesús i Maria i la Cava) el 2006 inaugurava oficialment la seua nova factoria emplaçada entre Camarles i Deltebre.

Les seues modernes instal·lacions ocupen 100.000 m2 -12.000 dels quals són zona verda- i tenen capacitat per a elaborar 24 Tm/hora d'arròs i d'envasar-ne 17.000 kg per hora.

Arrossaires del Delta comercializa amb marca pròpia un 30% de la producció (BAYO i Segadors del Delta[1]). La resta se ven amb marca blanca i a granel. L'any 2012 però va adquirir NOMEN.[2]

Vegeu també Edit

Notes i referències Edit

  1. Amb DOP Delta de l'Ebre.
  2. El 28 juny de 2013 va inaugurar-se la nova planta d'envasats de la marca Nomen a les instal·lacions de la cooperativa a Deltebre. Amb una inversió d'un milió d'Euros -i una superfície de 660 metres quadrats- està destinada a la fabricació de diferents productes NOMEN, com ara l'arròs, el puré de patates, el pa ratllat la farina o la sèmola d'arròs.

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori