FANDOM


L'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre (ACRE) és un dels arxius comarcals de les Terres de l'Ebre i va ser inaugurat el 24 d'abril del 2007. S'integra dintre de la Xarxa d'Arxius Històrics Comarcals de la Generalitat de Catalunya i té com a seu un edifici de nova planta situat a Móra d'Ebre. És gestionat per l'Ajuntament de Móra d'Ebre i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

Contingut Edit

Entre els seus fons hi ha els documents generats per les cambres agràries de la comarca, els fons històrics dels ajuntaments de Benissanet (ss. XIX-XX), Móra d'Ebre (ss. XIX-XX), la Torre de l'Espanyol (ss. XVI-XX), la Serra d'Almos (s. XIX) i del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i la documentació d'algunes comunitats de regants. També conserva el fons documentals de titularitat privada d'Artur Bladé i Desumvila i de Lluís Brull i Cedó.

Vegeu també Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori