FANDOM


*Este article tracta sobre la biblioteca comarcal d'Amposta, i no sobre la biblioteca municipal de Sant Carles de la Ràpita inaugurada l'any 2014.

La Biblioteca Sebastià Juan Arbó és una biblioteca pública de caràcter comarcal situada a Amposta.

La seua història comença el 25 de març de 1958. Llavors estava situada en una sala de la segona planta de l'Ajuntament, i a data de l'1 d'agost de 1958 disposava de 2.526 obres registrades.

L'any 1983, el Consistori comprava el recinte del castell, i es començaven a posar les bases del futur Centre Cultural de la ciutat. És a a partir del 5 de maig de 1995 quan l'edifici de l'antic molí arrosser de Cercós va convertir-se en la seu de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó.

Actualment, disposa de més de 34 mil documents, dels que més de 25 mil són llibres, 1.420 documents sonors, 1.330 documents audiovisuals i 455 partitures.

Vegeu també Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori