FANDOM


Logotip del Canal 21

Logotip del Canal 21

El Canal 21 va ser un canal de televisió local fundat el 1988 per Ramon i Robert Guinart, i Miquel Morales. Va iniciar però les seues emissions regulars el 22 d'abril de 1991 amb el suport de l'Ajuntament de Roquetes.

El juny de 1996 amplia la seua cobertura amb el centre de telecomunicacions que s’instal·la al Mont Caro.

Tenia estudis a la localitat de Roquetes[1] i més avant també al carrer Montcada de Tortosa (antics estudis de Canal 31-Tortosa Televisió a l'antiga casa del marquès d'Alòs).

Entre els seus presentadors hi ha haver David Martí (periodista de Cadena SER-Ebre), el periodista benifalletenc Jordi Trilla Faneca, que va ser-ne també director, i Joana Gilabert.

Notes i referències Edit

  1. El 16 de setembre de 2010 s'hi va inaugurar la nova seu de TV3 i Catalunya Ràdio a les Terres de l'Ebre. El 2013 la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) acordava però el seu tancament.

Vegeu també Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori