FANDOM


Www.viajar24h.com-15

La Casa Salvador Brunet i Sala, seu de la Cambra de Comerç de Tortosa

La casa Brunet és una obra neobarroca de principis del segle XX. Formada per una planta baixa i un primer pis i situada en el xamfrà del carrer Cervantes amb el carrer Teodor González (antigament carrer Unió) en ple Eixample de Tortosa. És una de les millors obres de Josep Maria Vaquer Urquizú.[1]

La planta baixa fou des del desembre de 1927 la seu del Banc Comercial de Barcelona. Més modernament allotjava l'antiga "Acadèmia Cots i Institut Cinca Piqué", centre especialitzat en ensenyaments professionals administratius i empresarials. L'any 2000 l'edifici fou adquirit íntegrament per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa que la convertí en la seva seu des de l'any 2002.

L'edifici forma part del Catàleg d'edificis de Caràcter Històric del municipi.

Vegeu també Edit

Notes i referències Edit

  1. Cal aclarir que les darreres investigacions lliguen l'obra del mestre d'obres Josep Mª Vaquer amb la inestimable intervenció de Francesc Escudé i Bosch (Roquetes, 1867-1919).

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori