FANDOM


El Club de Rem Tortosa és una entitat esportiva de la ciutat de Tortosa.

Va ser fundat el setembre de 1946. Durant la temporada 2006-2007, aconsegueix ser el Club número 1 d'Espanya, segons el rànquing de la Federación Española de Remo Olímpico.

L'any 2007 la Junta del Club, compra un terreny de 1.600 m2 a la vora del riu Ebre, 6 quilòmetres riu avall de la ciutat de Tortosa, amb l'objectiu de construir una base nàutica per realitzar entrenaments de rem olímpic i vela llatina. El 27 de novembre de 2011 va inaugurar-se aquesta instal·lació connectada amb l'Ebre mitjançant un pantalà basculant.[1]

Els colors roig i blanc distingeixen a l'entitat en un clar record de la bandera de l'antiga Província marítima de Tortosa.

Vegeu també Edit

Notes i referències Edit

  1. La base nàutica està formada per dos hangars d'una superfície de 315 metres quadrats amb capacitat per a emmagatzemar fins a 50 embarcacions. El projecte de l'arquitecte Joan Martínez va tenir un cost de 196.367 euros i va ser finançat per l'Ajuntament de Tortosa, a càrrec del Fondo Estatal para la Ocupación y la Sostenibilidad Local (FEOSL).

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori