FANDOM


Emblema del II Congrés Cultura i Territori a les comarques de la diòcesi de Tortosa

Emblema del II Congrés Cultura i Territori

El congrés Cultura i Territori és un congrés que s'organitza periòdicament a diferents punts de les comarques centrals dels Països Catalans. Ha estat organitzat principalment per la Universitat d'Estiu de les Terres de l'Ebre (UETE), la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat Jaume I (UJI).

El primer congrés Edit

El primer congrés es va fer de l'11 al 15 de desembre de 2001 a les localitats de Benicarló, Tortosa i Morella. Portava per nom Cultura i territori a la diòcesi de Tortosa.

Les conferències del congrés van ser publicades per Onada Edicions (Benicarló) el 2003, a la col·lecció "La Barcella". Els dos volums en què es van incloure van ser editats pel doctor Miquel Àngel Pradilla i Cardona i portaven per títol Història i territori a les comarques de la diòcesi de Tortosa i Llengua i literatura a les comarques de la diòcesi de Tortosa respectivament.

El segon congrés Edit

El segon congrés es va fer del 30 de març al 2 d'abril de 2006 a les localitats d'Amposta i Rossell. Portava per nom Cultura i Territori a les comarques de la diòcesi de Tortosa.

Les conferències del congrés també han estat publicades per Onada Edicions (Benicarló) el 2008, a la col·lecció "La Barcella". Podeu llegir "El territori diocesà en època ibèrica: un substrat de l'actualitat?", d'Arturo Oliver i Foix, una de les ponències que hi van tenir lloc.

El tercer congrés Edit

Està previst dur-lo a terme el 2011.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori