FANDOM


Ebre Informes va ser un periòdic setmanari creat el mes de gener de l'any 1978.

Va incorporar des del primer dia el concepte Terres de l'Ebre, una visió territorial compartida pels sectors progressistes i democràtics, principalment de Tortosa, però també d'Amposta (que posteriorment crearien el setmanari Migjorn, tot cercant millorar el tractament informatiu de la comarca del Montsià).

El mitjà va ser membre cofundador de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i coetani de les principals capçaleres de Catalunya que van acabar convertint-se en diaris de referència en premsa comarcal (El Punt, Regió 7, Segre, etc.).

El seu fundador va ser Josep Bayerri i Raga, i entre els seus directors hi ha hagut Artur Gaya i Iglesias (1986-1993) i Josep Lluís Villa i Moreno (1994-), amb els quals es va produir una primera fusió amb el setmanari Migjorn l'any 1990.

Aquesta capçalera va estar sortint al carrer setmanalment durant aproximadament 17 anys, fins que el març del 1995 va passar a dir-se L'Ebre.

Vegeu també Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori