FANDOM


Els Muntells és un poble del municipi de Sant Jaume d'Enveja, al delta de l'Ebre. Està situat al sud-est del cap de municipi, al límit amb el terme d'Amposta. El 2006 s'hi comptaven 493 habitants.

Actualment és una entitat local menor amb junta administrativa pròpia.

Escut heràldic Edit

L'escut va ser aprovat el 12 de desembre de 2007,[1] i té el següent blasonament:

Escut caironat: d'atzur, una barraca d'argent tancada de sable, acompanyada al cap d'una espiga d'arròs d'argent i a la punta de dues faixes ondades d'argent i acostada de quatre muntells abscissos i juxtaposats d'or, dos a cada costat.

La barraca de l'escut simbolitza aquesta construcció tradicional del delta de l'Ebre; l'espiga d'arròs al·ludeix al conreu d'aquest producte; les faixes ondades representen el riu i els muntells són un senyal parlant que fa referència al nom de la localitat.

Notes i referènciesEdit

  1. Resolució GAP/3890/2007, de 12 de desembre, per la qual es dóna conformitat a l'adopció de l'escut heràldic de l'entitat municipal descentralitzada dels Muntells.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori