FANDOM


Enric Benavent Vidal (Quatretonda, la Vall d'Albaida, 25/04/1959) és bisbe electe de Tortosa des del 17 de maig de 2013. Els seus predecessors van ser Xavier Salinas i Vinyals i l'administrador diocesà José Luis Arín i Roig.

Ordenat sacerdot pel Papa Joan Pau II, el 8 de novembre de 1982 a València. Cursar els estudis eclesiàstics al Seminari Diocesà de Montcada (València), assistint a les classes de la Facultat de Teologia «Sant Vicent Ferrer», on va obtenir la Llicenciatura en Teologia (1986). És Doctor en Teologia per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma (1993).

El 8 de novembre de 2004, va ser nomenat bisbe titular de Rotdon i auxiliar de València. El Papa Francesc va nomenar-lo bisbe de Tortosa el maig de 2013. El 13 de juliol de 2013 va tenir lloc la seua presa de possessió a la Catedral de Tortosa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori