FANDOM


Escut d'Alcanar

Escut oficial d'Alcanar

L'escut oficial d'Alcanar està organitzat de la següent manera:

Escut caironat: d’argent, 3 canyes de sinople en faixa; el peu de gules amb una creu de Malta. Per timbre, una corona de ciutat.

Història Edit

El desembre del 1981 l'Ajuntament d'Alcanar incoà un expedient per a la modificació de l'escut. La polèmica rebrotà, i l'expedient no arribà a resoldre's de manera definitiva.

A partir del 1991 l'administració municipal començà a utilitzar en rètols i en la nova documentació (bé que sense haver-hi adoptat cap acord oficial) l'escut caironat amb les canyes i la creu de Malta que havien proposat els experts, abandonant així l'escut borbònic anterior.

Finalment va ser aprovat el 28 de desembre de 2012.[1]

Vegeu també Edit

Notes i referències Edit

  1. Resolució GRI/3100/2012, de 28 de desembre, per la qual es dóna conformitat a l'adopció de l'escut heràldic del municipi d'Alcanar (DOGC núm. 6.295 de 17/01/2013).

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori