FANDOM


Josep Pere Domingo Eugeni Guilló Barceló (Vinaròs, 8/09/1666 - Castelló de la Plana, 1731), vas ser un pintor del barroc valencià, germà de Vicent Guilló.

El primer encàrrec conegut fou el daurat de les peanyes dels patrons en l'altar de la capella de la Comunió de l'arxiprestal de Vinaròs i dos llenços per a la mateixa capella, que realitzà entre 1694 i 1695. En 1698 disenya la portada de l'arxiprestal de Vinaròs. En 1699 treballa com a pintor i daurador en l'església de la Sang de Vilafamés i en 1700 pinta un quadre per a l'ermita del Remei d'Alcanar. En 1704 decora la capella del Rosari de l'arxiprestal de Vinaròs i la capella del Rosari de l'església del convent de Sant Domènec, actualment església de Sant Vicent Ferrer de Castelló de la Plana. En 1705 continua en Castelló, on decora la capella de la Santíssim Sagrament del Convent de Santa Bàrbara.

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori