FANDOM


Ferran Bel i Accensi (Tortosa, 1965) és un economista i polític.

Ha estat professor associat de la Universitat de Barcelona i professor de Règim Fiscal d'Empreses de la Universitat Rovira i Virgili. El juny de 2003 va convertir-se en regidor de l'Ajuntament de Tortosa per Convergència i Unió esdevenint alcalde el juny de 2007.[1]

En les eleccions municipals del 22 de maig de 2011 va obtenir una àmplia victòria, encapçalant per tercer cop les llistes de CiU, tot obtenint la primera majoria absoluta al consistori tortosí amb 12 regidors. En les eleccions de maig de 2015 però va obtenir una majoria simple.

Va ser president del Consell Comarcal del Baix Ebre entre 2003 i 2007, i en les eleccions a Corts del 2011 va ser escollit senador per la província de Tarragona coincidint amb el temps amb el socialista Joan Sabaté. No obstant en les eleccions generals generals del 20 de desembre de 2015[2] va ser escollit diputat al Congrés per la candidatura de Democràcia i Llibertat (CDC i altres) per la circumscripció de Tarragona, i novament en les eleccions avançades del 26 de juny de 2016 per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Notes i referències Edit

  1. Durant tot el mandat municipal és va mantenir el pacte amb ERC.
  2. BOE número 276 de 18/11/2015 (candidatures).

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori