FANDOM


Front institucional contra el PHN

Municipis membres del Front institucional

El Front institucional d'ajuntaments de les Terres de l'Ebre contra el Pla Hidrològic Nacional va ser constituït el 2003 per ajuntaments governats per partits d'esquerres o independents amb l'objectiu de crear una línia de coordinació i treball conjunt per a defensar els seus interessos enfront de l'Estat (en aquell moment el govern de la Generalitat encara no s'havia posicionat en contra del PHN). Això els va permetre guanyar pes polític i visibilitat i seguir una estratègia pròpia, en la qual destaca la presentació d'al·legacions al projecte de transvasament i a l'estudi d’impacte ambiental.

A juliol de 2003 en formaven part els ajuntaments d'Alcanar, Aldover, Batea, Benifallet, la Fatarella, la Galera, Gandesa, Godall, Miravet, Móra d'Ebre, Paüls, Rasquera, Riba-roja d'Ebre, Roquetes, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d'Enveja, la Sénia, Tivenys, la Torre de l'Espanyol, Tortosa i Ulldecona.

Vegeu també Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori