FANDOM


L'Institut Els Alfacs és un centre educatiu de secundària situat a Sant Carles de la Ràpita.

S'hi pot cursar ESO; tres modalitats de batxillerat (Ciències de la Natura i la Salut, Humanitats i Ciències Socials, i Tecnología); i cicles formatius grau mitjà i de grau superior. Els cicles d'Aqüicultura són els que el diferencien de la resta de centres de Catalunya.

Història Edit

Durant el curs 1979-80 va crear-se una secció del Politècnic de Tortosa a la Ràpita. A poc a poc, aquesta secció va anar agafant volada fins que va acabar convertint-se en un institut d'FP i BUP.[1] Va començar impartint-se primer curs d'FP-I d'Administratiu i Elèctric. El 80-81 es va completar l'FP-I d’aquestes dues branques. El 1981-82 van començar els estudis de 1r curs d'FP-II d'Administratiu i el 82-83 van començar els estudis de Cultius Marins. El curs 1990-1991 s'hi van afegir finalment els estudis de BUP, els quals es van completar en el 93-94 amb COU.

La primera seu de la Secció de Formació Professional es va ubicar a la Casa del Mar; i el segon any passà al Centre Cultural. Per al curs 1985-1986 es va inaugurar l'actual centre, en una primera fase.

Per al curs 2004-2005, a la fi, es va inaugurar l'Escola d'Aqüicultura a la badia dels Alfacs, al costat del Centre Nacional d'Aqüicultura de l'IRTA que compta amb modernes instal·lacions.

Vegeu també Edit

Notes i referències Edit

  1. La FP s'organitzava en FP-I (2 cursos) i la FP-II (3 cursos) obtenint-se llavors el títol de tècnic especialista. El Batxillerat Unificat Polivalent (BUP) consistia en tres cursos després dels quals s'accedia al COU.

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori