FANDOM


Josep Lluís Arín i Roig (Benicarló, 1949) és un religiós.

Ordenat prevere a la catedral de Tortosa el 17 de juny de 1973 és llicenciat en Sagrades Escriptures pel Pontifici Institut Bíblic de Roma (juny 1981).

Ha servit a les parròquies d'Alcanar, el Perelló, Amposta i Tortosa. Ha ocupat els càrrecs de Vicari General i Moderador de la Cúria, Canonge Lectoral de la Catedral de Tortosa, Degà del Capítol Catedral, Membre del Consell Episcopal i dels Consells de Presbiteri i de Pastoral, Membre del Col·legi de Consultors, Professor del Seminari i de l'ISCRD “Sant Agustí” (Institut Superior de Ciències Religioses a Distància), Rector de la Parròquia Sant Crist del Sagrari de la Catedral de Tortosa i Consiliari del Patronat Escolar Obrer “Sagrada Família” i de l'Espai Patronat.

El gener de 2013 va ser elegit Administrador Diocesà al trobar-se el bisbat de Tortosa en Seu Vacant arran del nomenament de Xavier Salinas com a bisbe de Mallorca. Ocupà el càrrec fins la presa de possessió d'Enric Benavent Vidal el 13 de juliol de 2013.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori