FANDOM


La línia Reus-Casp o línia Reus-Móra la Nova-Casp és una línia de ferrocarril catalana propietat de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF) que connecta Reus amb Casp (Aragó) travessant la Ribera d'Ebre.

La línia comença a Reus a la bifurcació de la línia Tarragona-Reus-Lleida i acaba a Casp on connecta amb la línia que continua cap a Saragossa. La línia és d'ample ibèric i doble via i els serveis que transcorren per la línia són de rodalia, regional i/o mercaderia.

Nasqué per esdevenir el ferrocarril directe de Madrid i Saragossa a Barcelona, substituïnt o complementant a la línia de Saragossa per Lleida. Antigament la majoria de trens a Madrid passaven per aquesta línia però actualment la majoria ho fan per Reus-Lleida o per la línia d'alta velocitat.

Per aquesta línia discorre el servei de la R15.

Estacions de la línia:
REUS - Borges del Camp - Riudecanyes/Botarell - Duesaigües/l'Argentera - Pradell - Marçà-Falset - Capçanes - Els Guiamets - Móra la Nova - [riu Ebre per Garcia] - Ascó - Flix - Riba-roja d'Ebre - Faió/la Pobla de Massaluca - Nonasp - Favara de Matarranya - Casp - (...) - SARAGOSSA-Delicias

Vegeu també Edit

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori