FANDOM


La Pobla d'Alcolea, també anomenat la Pobleta d'Alcolea[1] o simplement, la Pobleta, és un poble del municipi de Morella situada a la dena del mateix nom. És la més septentrional del terme morellà i limita amb l'Aragó.

Està situat 18 km al nord de la ciutat, vora el límit amb el terme de Torredarques (Matarranya), al vessant septentrional del massís dels ports de Morella.

L'església parroquial està dedicada a la Mare de Déu de les Neus. El 2006 tenia una població de 14 habitants tot i que en cap de setmana solen residir entre 12 i 20 eventualment.

Llocs d'interés Edit

  • Paratge natural de Pereroles. Al nord de Morella entre el port de Torremiró (1.248 m) i la Pobla d'Alcolea. És una de les majors i més representatives zones de bosc de les comarques de Castelló.

Notes i referències Edit

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori