FANDOM


Logotip de La Veu de l'Ebre.svg

Primer logotip de La Veu de l'Ebre

La Veu de l'Ebre és un setmanari local i comarcal que tracta la informació general de les Terres de l'Ebre. La seua redacció se troba a la ciutat de Tortosa.

Nascut amb el número 1 el dia 30 de novembre del 2001, fruit de la fusió de les capçaleres L'Ebre i La Veu del Baix Ebre, edita 51 exemplars anuals (totes les setmanes a excepció de la de Nadal i Cap d'Any), amb una tirada de 6.000 exemplars i una audiència de 30.000 lectors. El 26 de març de 2010 la seua capçalera va ser modificada adoptant entre altres canvis el color blau.

Se distribueix a tots els quioscos i llibreries de les quatre comarques de l'Ebre (Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d'Ebre), i també en llibreries especialitzades en premsa comarcal de Tarragona i Barcelona.

L'any 2013 Imagina Ràdio va traslladar els seus estudis de l'Eixample a la redacció del setmanari al Temple.

Vegeu també Edit

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori