FANDOM


Muyayos de Raíz és un grup de música fundat a Utrecht (Holanda) l'any 2005. La instrumentació és inusual (violí, xelo, oboè i guitarra espanyola), aborda músiques tradicionals com la zingara gitana, la celta, la vasca i gallega i els dóna un aire fresc i renovat als sons dels pobles mitjançant els seus propis arranjaments i improvisacions.

En el seu so destaca el fet que són tots músics de formació clàssica. L'any 2006 foren seleccionats per l'Injuve (Institut Nacional de la Joventut) en els circuits de música jove, des d'on els van sortir actuacions al festival de música folk de Segòvia, on van obtenir un gran èxit. Van actuar també al festival Ethnoelmàntica de Salamanca i van oferir un concert al Cercle de Belles Arts de Madrid, i un altre a Mallorca. També han realitzat diverses actuacions per Holanda, on resideixen bona part de l'any.

N'és membre fundador el xelista vinarossenc Jesús Miralles i Roger, que va desenvolupar part de la seua etapa de formació musical al monestir de Montserrat, integrat en la prestigiosa agrupació coral de l'Escolania de Montserrat.

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori