FANDOM


Josep Rodríguez Bonfill (Tortosa, 1953), més conegut com a Pepe Rodríguez, és un periodista especialitzat en qüestions sectàries i religioses. És professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona (Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació).

Llicenciat en Ciències de la Informació, actualment és docent en diferents àmbits acadèmics. Des del 1974 està especialitzat en tècniques de persuasió coercitiva i problemàtica sectària, camp en el que assessora a diferents Administracions i afectats. És director del EMAAPS (Equip Multidisciplinar per a l'Assessorament i Assistència en Problemes sectaris) des de la seva constitució el 1991. Ha estat membre tècnic del grup de treball sobre sectes de la Comissió Interministerial per a la Joventut (1987). És conferenciant habitual i professor de seminaris en diversitat d'àmbits culturals i acadèmics, membre de l'equip de diversos programes de televisió i autor d'una extensa bibliografia.

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori