FANDOM


El Pla d'Emergència Nuclear de Tarragona (PENTA) és el conjunt de previsions materials i organitzatives que tenen com a finalitat evitar o reduir l'exposició a la radiació de la població que viu a l'entorn de la Central nuclear de Vandellòs i de la Central nuclear d'Ascó (I i II).

L'octubre de 1987 va fer-ser un simulacre amb la participació de l'Exèrcit.

El PENTA preveu que Falset, Amposta i Montbrió del Camp tinguin Estacions de Classificació i Descontaminació (ECD) destinades al recompte, classificació i la descontaminació d'aquells evacuats que puguin estar contaminats, i a l'aplicació de mesures preventives i sanitàries.

Els municipis de Lleida, Reus, Tarragona i Tortosa actuaran com a Àrees Base de Recepció Social (ABRS), proporcionant alberg a les persones evacuades en hotels, escoles o edificis públics.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori