FANDOM


Rosa M. Vandellòs i Lleixà (Roquetes, 1954) és una mestra i política.

El 1976 es va afiliar al Partit Socialista de Catalunya-Congrés, que després es va integrar en el Partit dels Socialistes de Catalunya. D'aquest partit n'ha estat membre de la Secció Interfederacions del PSC-PSOE. Va ser regidora d'Ensenyament del primer Ajuntament de Deltebre (1979-1983) i el 1992 va ser escollida diputada per la província de Tarragona a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Exercí com a directora de l'Escola Riumar (1989-1992 i 1996-2002) de Deltebre i posteriorment com a mestra de primària de l'Escola Marcel·lí Domingo de Roquetes.

Ha estat coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre -juliol de 2006- i posteriormet ocupà el càrrec de directora adjunta dels serveis territorials del Departament d'Educació a les Terres de l'Ebre -fins el gener de 2011-.

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori