FANDOM


Els roures dels Ullals són dos joves roures (Quercus faginea) d'uns 28 metres d'alçada, separats només uns 3 metres, situats al terme municipal d'Alfara de Carles, a la Font dels Ullals.

  • Número d'identificació: 09.008.03.
  • Quadrícula UTM: BF 77 26.

A prop els acompanyen un xop, un plàtan i ramats de braus, ja que estan ben a prop de la placeta de bous propietat de la finca del ramader Rogelio Martí.

La capçada conjunta té uns 25 metres de diàmetre. Els dos arbres tenen les primeres branques a uns 2 metres del terra i ofereixen un bon aspecte vital, encara són joves.

En el mateix paratge, prop de la placeta vella dels braus, hi ha un xop d'uns 3,90 metres de volt de canó, trencat a 6 metres i amb un rebrot o branca viva. El xop presenta la curiositat que a la base del canó té la forma de tauler molt exagerat com els arbres tropicals. Aquest xop, si no fos perquè ja està totalment a les acaballes, hauria de ser declarat monumental.

Vegeu també Edit

Enllaços externs Edit

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori