FANDOM


Francesc Xavier Solé i Borràs és un escultor i picapedrer de Vilalba dels Arcs.

És soci fundador i president del Grup d'Estudi i Recerca del Patrimoni de Vilalba.

Ha realitzat obres de reconstrucció al Palau de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona, i a les muralles i l'antic Hospital de Santa Tecla de Tarragona. A les Terres de l'Ebre destaquen les intervencions a la Casa de la vila de Caseres, la Creu del terme de Corbera d'Ebre o el Castell de Miravet. L'església parroquial de Vilalba n'ostenta les escultures de Sant Sebastià i Santa Maria Magdalena. Ha intervingut també en els treballs de rehabilitació de l'antiga església de la Mare de Déu de Gràcia (coneguda com la Confraria) que es van inaugurar el març de 2011.

És també l'autor de la nova imatge en pedra de la Mare de Déu del Roser -amb el Nen- i de la restauració de les figures de Sant Domènec i de Sant Francesc (2002) que presideixen l'antiga portalada de l'església del Roser (s. XVII) de Tortosa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Més wikis de Wikia.

Wiki aleatori